skip to Main Content
+31 (0)515 795 242 +31 (0)645 967 895 info@westtanks.nl

ONDERHOUD TANKS

 

West Tanks is gespecialiseerd in het onderhoud van uw tank. Dit kunnen onze ervaren mensen voor u verzorgen. Dit kan variëren van het vervangen van een verwarmingselement, het herinrichten van een tank, uitvoeren van C onderhoud conform TB67B, tot het plaatsen van een liner in een lekkende tank.

Wij leveren onderdelen en verzorgen groot onderhoud. Zoals het vervangen van kitten en coaten van de binnenkant van de tank, controleren van tankwanden tot het vervangen van daken.

WestTanks Tank onderhoud

WEST TANKS ONDERHOUD

ADVISERING

Als specialist in tankbouw kunnen wij naast de advisering over de tank keuze, ook adviezen opstellen over bestaande tanken; te denken valt aan vergroting van tanken en het opstellen van een onderhoudsplan.

SPRINKLERONDERHOUD

West Tanks biedt ook een uitgebreid onderhoudsprogramma binnen de brandpreventie. Voor uw sprinklertank hebben wij diverse oplossingen als het om goed onderhoud gaat. Wij bieden A, B en C controles aan volgens TB67B. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

INSPECTIE

West Tanks heeft de beschikking over een ROV. Dit is een op afstand bestuurbare mini-onderzeeër die video opnames kan maken van de binnenkant van de tank.

Dit biedt de klant de mogelijkheid om de inspectiebeelden achter zijn computer te bekijken. Tevens kunnen we wanddikte metingen uitvoeren.

Ook biedt West Tanks de service om met behulp van duikers een inpectie uit te voeren.